29 Eylül 2013 Pazar

Sazova'da Son İyi Havalar

Bugün önce Memphis Cafe'de bir öğlen yemeği yedik. Ardından Espark'ta bir iki ihtiyaç için alış veriş yaptık. Hafta sonu çok güzel bir hava vardı. Biz de güneş inmeden Sazova Parkına uğradık.


Evet, bu scooter'ın da bir hikayesi var. Kısaca eşim iş yerinde ve okulda otopark ile gideceği yerin arasındaki mesafeyi daha hızlı gidebilmek için aldı. Yoksa böyle parklarda filan gezmek için değil :) 

Gölette çok güzel kuşlar var. Üstteki ördek cinsini ve siyah kuğuları ben ilk kez görüyorum. Parkın yeni misafirleri sanırım.
Yeri gelmişken belirteyim parkın içindeki açık hava sahnesinin olduğu yerdeki hanımlar tuvaletinin içinde bebek altı değiştirmek ve emzirmek için küçük bir kabin (oda denecek büyüklükte değil) yapılmış. Bana biraz "İşte yaptık, bebek odası var." demek için yapılmış gibi geldi çünkü öncelikle direkt tuvaletlerle aynı yerde olduğundan hiç hijyenik değil. Ayrıca çok küçük, koca parkta aynı anda onlarca bebek gezdiriliyor. Biz daha önce alt değiştirme ihtiyacımızı parkın içindeki kahvecide otururken oradaki çalışanların yardımıyla giderdik. Emzirmek için de önlük kullanmıştım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder