19 Şubat 2014 Çarşamba

Eskişehir Atlı Spor Kulübü'nde Kahvaltı

Yemek yediğimiz yerden atların ısınma turlarını izledik.
Geçtiğimiz hafta sonu Eskişehir ve Çevresi ODTÜ Mezunlar Derneği'nden arkadaşlarımızla Eskişehir Atlı Spor Kulübü'nde kahvaltıda buluştuk. Rüzgar doğduğundan beri derneğin aylık akşam yemeği toplantılarına katılamıyoruz. O yüzden gündüz etkinliği oldu mu kaçırmak istemiyoruz. Yani gezmeyi çok sevdiğimizden değil ;)


Pazar günü hava güneşliydi. Evde Rüzgar'ın kahvaltısını yedirdikten sonra çıktık. Kulüp Kütahya yolu üzerinde. Açık büfede çeşit boldu. Köy ekmeğini çok beğendim. Bir süredir bir araya gelemediğimiz arkadaşlarımızı görmek iyi oldu. Rüzgar kucak kucak gezerken biz de kahvaltımızı yaptık. Bu sırada çocuk şımartmaktan çocuklar gibi zevk alan arkadaşımız Rüzgar'ın ellerini ve kafeteryanın camekanını vişne reçeline bulamış ama olsun, o kadar yaramazlık olur bazen.

Kafeterya çok geniş değil ama kahvaltı için müşterisi hiç de az değildi. İçeriye kocaman bir odun sobası kurmuşlar, sıcacıktı. Kahvaltımızı yaptıktan sonra üstüne birer de Türk kahvesi içtik, pek iyi oldu. 

Emre'nin objektifinden soba

Masamız
Kahvaltıdan sonra atların yanına gittik. Rüzgar ilk defa at gördü. Eve dönmeden önce işletmenin bahçesindeki çocuk parkında oğlucumla sallandık. Rüzgar yürümeye başlasa da parklarda kendi koştursa artık.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder